Dilimizin Zenginlikleri

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Aralık ayında Mehmet Akif Ersoy ve Safahat konulu pano çalışması yapılmıştır. "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesi amaçlanmaktadır.

"Sözlük Özgürlüktür."  sloganıyla proje komisyonunda yer alan öğretmen ve öğrencilerimiz projeye ilişkin pano oluşturmuşlardır.

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" ortaöğretim kademesi eylem planında yer alan "SAFAHAT" konulu çevrim içi bilgi yarışmasına okulumuz öğrencileri tarafından katılım sağlanmıştır.

27.12.2023 193

27-12-2023