1 Kural 1 Hayat Temalı Fotoğraf Yarışması

Bakanlığımız ile Emniyet Genel Müdürlüğü işbirliğiyle 2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi ve  2024-2027 Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı kapsamında  "1 Kural, 1 Hayat" temalı ilkokul öğrencileri arası resim, ortaokul öğrencileri arası anı yazma ve lise öğrencileri arası fotoğraf yarışmaları düzenleceği bildirilmiştir.

02.05.2024 1025

Ülkemizde önemli toplumsal sorunlardan biri olarak karşımıza çıkan trafik kazaları neticesinde her yıl yaşanan can kayıpları ve maddi kayıpları azaltmak için oluşturulması gereken toplumsal bilincin küçük yaşlardan itibaren ortaya çıkmasını ve öğrencilerimizin bu konuda bilinçlenmelerini sağlamak amacıyla lise öğrencileri arası fotoğraf yarışması düzenlenmiştir.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz eserlerini 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 10.00’a kadar teslim edebilirler.

Yarışma Şartnamesine Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ